O nás

codin_plus_vstup
Vážení zákazníci,

CODIN plus s.r.o.

Vznikl v polovině roku 2011, kdy jsme pod firmou Codin s.r.o. zahájili prodej ohřívací techniky TOPMAX (kotle na tuhá paliva, ohřívače vody, akumulační nádrže, solární panely). Počátkem roku 2012 jsme k tomuto sortimentu doplnili prodej teplovzdušných kamen BRUNO, kachlových a krbových kamen.

V roce 2015 jsme založili nynější firmu CODIN plus s.r.o., která převzala k prodeji veškerý sortiment od firmy Codin s.r.o. a zároveň se začala zabývat prodejem paliv – uhlí, uhelné brikety, dřevěné brikety, dřevo atd. Toto jsme provozovali v areálu bývalého zahradnictví Kraus vedle nákupního centra Olympia (nynější prodejna Hecht).

polovině roku 2019 se naše firma začala stěhovat do našeho areálu CODIN plus s.r.o. v Chotějovicích (vedle továrny na výrobu autoskel AGC) a zde jsme zřídili linku na výrobu baleného (pytlovaného) uhlí výhradně z produkce Severočeských dolů a.s. důl Bílina, úpravna Ledvice. Též jsme zahájili prodej volně loženého uhlí.

Spojenectví s lidmi

CODIN plus s.r.o.

  1. V roce 2023 jsme se rozhodli, že naše společnost chce být nejen finančně úspěšná, ale také aktivně přispívat k životům lidí. Proto jsme poskytli finanční dar na podporu postiženého dítěte a jeho léčbu. Jsme hrdí, že naše výdělky z prodeje paliv nám umožňují nejen rozvíjet naše podnikání, ale také pomáhat těm, kteří to potřebují. Bylo pro nás velkým potěšením být součástí této charitativní akce pořádané Nadačním fondem FK Teplice. Byla to velmi důležitá a přínosná iniciativa.
codin_plus_spojenectvi1
codin_plus_spojenectvi2

Kontakty

Adresa

Průmyslový Areál CODIN
Světec – Chotějovice 418 04

Telefon

(+420) 608 929 636
(+420) 602 282 503

Otevřeno

Pondělí – Pátek
7:00 – 16:00